Top
BEAUTY MIRROR
  /  Όροι χρήσης

Ευθύνη Χρήστη

Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος κατά τους ορισμούς του νόμου και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά τη χρήση αυτής και σε σχέση με αυτήν, καθώς και από την υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού και άλλων παράνομων πρακτικών. Ο χρήστης της ιστοσελίδας ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον διαδικτυακό τόπο beauty-mirror.gr αναγόμενη στη κακή ή αθέμιτη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής. Σε περίπτωση κατά την οποία ο ιστότοπος beauty-mirror.gr εμπλακεί σε οποιονδήποτε δικαστικό αγώνα ή κληθεί να καταβάλει οποιουδήποτε είδους αποζημίωση που οφείλεται στην παράβαση των υποχρεώσεων του χρήστη που προβλέπονται στους παρόντες όρους, ο χρήστης θα οφείλει να αποζημιώσει την beauty-mirror.gr εκ του λόγου αυτού.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανόμενων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της beauty-mirror.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, εγγραφή, αναπαραγωγή, μεταποίηση, μεταφορά, του περιεχομένου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της beauty-mirror.gr, νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρων πνευματικών δικαιωμάτων.

Προσωπικά Δεδομένα

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα beauty-mirror.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, ή να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δέκα ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος . Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η επιστροφή προϊόντων και αντικατάσταση αυτών λόγω προβληματικής συσκευασίας, αλλοιωμένου προϊόντος ή σε περίπτωση καταστροφής λόγω μεταφοράς αφού σταλεί ενημέρωση και φωτογραφία στο email: infο@beauty-mirror.gr

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής. Για την επιστροφή των προϊόντων πρέπει να προηγηθεί αποστολή e-mail στο infο@beaty-mirror.gr είτε τηλεφωνική επικοινωνία.

Αν τα προϊόντα οφείλουν να επιστραφούν, θα πρέπει να αποσταλούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στην εξής διεύθυνση: ΑΣΚΗΠΙΟΥ 12 (3ο΅ΟΡΟΦΟΣ), 42100 ΤΡΙΚΑΛΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, T +30 24310 78844

Κόστος μεταφορικών:

  • 3.50€ (+Φ.Π.Α) για παραγγελίες βάρους μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση έχει +1.10€ (+Φ.Π.Α.)
  • Για παραγγελίες άνω των 40€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν

Τρόποι πληρωμής:

  • Αντικαταβολή: Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρεία courier μπορούν να πληρωθούν και με αντικαταβολή με χρέωση 2.50€
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6261148542813
IBAN: GR10 0171 2610 0062 6114 8542 813

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΦΜ: 062972330

ΔΟΥ: ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Close

beauty-mirror-logo-white

Ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς μέσα από μοναδικά brands στις καλύτερες τμές!
Social Social
espa